Ne propustite adrenalinsku zabavu za cijelu ekipu i zaigrajte paintball ili airsoft na vrhunskom terenu!

Platite samo 30 KM termin za paintball/airsoft u War Zone Paintball & Airsoft centru na Igmanu!
Zaigrajte uzbudjivu i dinamičnu igru, pozovite prijatelje ili organizujte team building s kolegama i saznajte koje najbolji u paintball-u/airsoftu!
 
– Platite samo 30 KM termin za paintball/airsoft u War Zone Paintball & Airsoft centru na Igmanu!

Opis ponude

WAR ZONE Centar Igman nalazi se na Olimpijskoj planini Igman na cca 150 000 m2, 200 m od skakaone. Borilišna površina za paintball i airsoft je na cca 100 000 m2 uređenog terena koji je prekriven video nadzorom za Live Strema i specijalnim zvučnim efektima. U sklopu terena nalazi ce oko 70 objekata (rovovi, bunkeri, kućice na zemlji, kućice na drvetu, osmatračnice, mitraljeska gnijezda, baze). 
 
U sklopu WAR ZONE Centra nalazi restoran Sarajevski begluk sa oko 150 mjesta ljetne bašte i 100 mjesta u zatvorenom prostoru kao i prateći sadržaj: basket, živi stoni fudbal, streljana, stoni tenis, stoni fudbal, vožnja fijakerom, vožnja biciklima, jahanje konja, adrenalin park za djecu, šetalište kroz šumu, sunčalište i masaža u šumi. U sklopu centra je također muzej odbrane Igmana kao i autentičnu rovovi iz naše prošlosti.
 
Paintball i airsoft su timski sportovi i kao takvi postali su najtraženije korporativne igre u team building manifestacijama. Uposlenici se relaksiraju od svakodnevnog stresa, međusobno se upoznaju te unapređuju timski duh koji se sa terena može prenijeti na poslovno okruženje. WAR ZONE Centar, pored promovisanja team buildinga, promoviše sport kroz organizaciju turnira i oživljava turizam Olimpijske planine Igman i njenu historiju.
 
Airsoft teži da je oružje što realnije.
Streljivo je u spremniku, te nema vanjskih boca s plinom.
Domet Airsoft oružja je veći nego kod Paintball oružja (oko 50 metara).
Preciznost Airsoft oružja je kudikamo veća.
Osim na plin, Airsoft oružje može raditi i na električne baterije.
Podijeli

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *