Kraj ljeta u predivnoj Korčuli uz ALL INCLUSIVE uslugu sa smještajem u hotelu Posejdon***

Hotel Posejdon je moderan dvoetažni hotel, smješten u Veloj Luci na zapadnoj strani ostrva Korčula, 1,2 km pješačke staze udaljenom od centra grada. Blizu centra nalazi se i trajektna luka koja spaja ovo ostrvo s drugim ostrvima Jadranskog mora i kopnom. Položaj hotela Posejdon i svi njegovi sadržaji čine ovaj hotel idealnim za pravi odmor.

– 5 noćenja za jednu osobu uz ALL INCLUSIVE uslugu u double sobi + dijete do 6 godina GRATIS za SAMO 234 KM!

Opis ponude

Potpuno obnovljene sobe su klimatizovane i opremljene kupatilom (tuš kabine), satelitskom televizijom, telefonom. Gosti hotela mogu se opuštati na hotelskoj plaži, ispijati piće u opremljenom beach baru i uživati u muzici uživo na terasi s predivnim pogledom na velolučki zaljev.
Na raspolaganju gosti ovog hotela imaju ronilački centar Posejdon, jedan od najmodernijih i najopremljenijih na Jadranu, nalazi se u neposrednoj blizini hotela.
Do centra grada gosti mogu doći kratkom vožnjom brodicom preko zaljeva gdje vrijeme mogu provesti u razgledanju grada, kulturnih znamenitosti, muzeja, a sve u ugodnim mediteranskom prostoru uz zvukove klapske pjesme.
U sklopu hotela Posejdon nalazi se i jedan od najopremljenijih ronilačkih centara na Jadranu. Nakon dana provedenog na moru i suncu, ugodno osvježenje pruža Vam otvorena terasa sa muzikom uživo.
Hotel Posejdon Vela Luka je izvrstan izbor za vaš boravak u Veloj Luci na Korčuli. Uživajte u Vašem ljetovanju na otoku Korčula.

 

Podijeli

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *