Doživite trodnevnu pustolovinu uz nezaboravnu Jeep Safari vožnju preko Sutjeske!

Kamp Ivona se nalazi u živopisnoj dolini rijeke Drine sa njene desne strane. Drina je u svom gornjem toku planinska rijeka, pa je odlučeno tu napraviti kamp. Graniče sa dva nacionalna parka, Sutjeska i Durmitor, neposredno ispod Vučeva. Geografski gledano nalaze se Jugoistočno od Foče, na putu ka Crnoj Gori, tačno 20 km udaljeni od Foče.
 

Platite samo 66 KM za dva noćenja sa doručkom u kampu Ivona + najatraktivniju rutu dugu 150 km!

Opis ponude

Kamp Ivona raspolaže sa 24 bungalova ukupnog kapaciteta 90 osoba. Bungalovi su za 2-3-4-5-6 osoba, sa uvjek čistom posteljinom (nisu Vam potrebne vreće za spavanje). Pored bungalova raspolažU sa mokrim čvorom i tuševima, koji su u svakom trenutku dobro održavani i besprijekorno čisti.
Restoranski dio je opremljen sa dovoljno mjesta za sve goste, dijelom za ognjište i naravno barom, gdje se može naručiti dobra “kapljica”. Hrana se priprema u samom kampu za sve prisutne goste koji su na pansionu a može se naručiti i za one koji su u prolazu. Posjeduju vlastitu pekaru na drva u kojoj se pripremaju razni specijaliteti počevši od sača sa teletinom, jagnjetinom, prasetinom, zatim sirnica, zeljanica, burek, riba iz tanjirače i još mnogo toga.
Budući da su u stalnom razvoju, veliki akcenat daju na hranu koja se sprema u kampu Ivona. Obroci su bazirani na domaćim specijalitetima i sva hrana koju ćete dobiti u kampu je isključivo organskog porijekla (organic food).
Osoblju kampa je jako važno zadovoljstvo klijenata, pa zbog toga daju veliki akcenat na komoditet – svake godine dodaju nešto novo da bi i “stari” bili ponovo prijatno iznenađeni.
Pored bungalova za smještaj pod jako povoljnim uslovima izdaju i prostor za kampovanje, bilo da se radi o kamp kućicama ili šatorima. Takodje u kampu se mogu organizovati razna takmičenja, bilo da se radi o odbojci na travi, malom fudbalu i slično.
Večeri su planirane za prijatna druženja uz vatru, pored vrhunske hrane i pokoju dobru “kapljicu” rakije ili nekog domaćeg vina.
Podijeli

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *