Babić-Bisstours uveo novu međunarodnu liniju za Beč

Zenička kompanija Babić-Bisstours, koja ima međunarodne autobusne linije za Švedsku, Austriju i Hrvatsku, prije nekoliko mjeseci  na  zahtjev mnogih putnika, otvorila je i novu svakodnevnu ekspresnu autobusnu liniju na relaciji I.Sarajevo (polazak u 05.30 sati)-Nedžarići-Ilidža-Kiseljak-Kakanj–Doboj- Maribor-Grac–Beč( stiže istog dana u  19.30 sati).

Iz ove kompanije kažu da autobusi na ovoj relaciji svakodnevno saobraćaju iz BiH prema Beču, osim ponedjeljkom, dok iz Beča autobusi ne kreću  prema BiH samo nedjeljom. Na ovoj liniji  Bisstours je angažovao moderne i udobne autobuse visoke turističke klase i zaposlio šest novih vozača.

Navode da na ovoj relaciji Bisstorsove autobusne usluge koriste mnogi studenti koji studiraju na bečkim fakultetima, biznismeni i poslovni ljudi koji imaju poslovne odnose sa austrijskim firmama,  te brojna  dijaspora  koja  godinama živi u Austriji i povremeno dolazi u mnoge zavičajne krajeve BiH. Bisstours je svojim putnicima poklonio i najpovoljnije cijene autobusnih karata na relaciji I.Sarajevo –Maribor-Beč. Iz kompanije napominju da autobusi iz Beča polaze u  22.00 sata sa autobuske stanice sa perona C5 u ulici Zidtirol plac.

Zainteresovani putnici detaljnije informacije o redu vožnje na liniji I.Sarajevo–Maribor-Beč mogu dobiti putem internet-sajta:www.biss-tours.ba i u turističkim agencijama Biss-toursa u Sarajevu(tel. 033-236-620 ,271-281) i u Zenici:(tel. 032-245-451 i 245-757).

Podijeli

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *